Antwerp geeft niet op in Europa: “We hebben zin om revanche te nemen”

Antwerp geeft niet op in Europa: “We hebben zin om revanche te nemen”

28-11-2023 09:12

Royal Antwerp FC neemt het in Duitsland op tegen Shakhtar Donetsk. Europees overwinteren lijkt een bijna onmogelijke opdracht, maar CEO Sven Jaecques geeft niet.

Jaecques vindt dat enkel de heenmatch tegen Shakhtar een flinke domper was. “Dat is het enige wat we onszelf kunnen verwijten, en waar we spijt van moeten hebben. Maar goed. Wat gebeurd is, is gebeurd. Nu krijgen we een nieuwe kans. Ik heb er nog altijd even veel goesting in. We hebben zin om revanche te nemen”, citeert Het Laatste Nieuws.

Jaecques vindt ook dat het niet meezit dit jaar. “In voetbal draait alles om details. Je gaat op voorhand niet uit van 0 op 12, maar de goeie raad die we van onze Brugse vrienden hadden gekregen was dat je Champions League-ervaring maar kan krijgen door het effectief te spelen. Dus ergens hielden we er in ons achterhoofd wel rekening mee, zonder er vanuit te gaan.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.