Club Brugge raakt niet voorbij sterke Cercle-doelman Warleson: Het werd crazy

Club Brugge raakt niet voorbij sterke Cercle-doelman Warleson: "Het werd crazy"

12-11-2023 17:00
35

Meer dan genoeg kansen, maar Club Brugge is er niet in geslaagd om de Brugse derby tegen Cercle Brugge te winnen. Het kwam meermaals een ijzersterke Warleson tegen, die Blauw-Zwart van een doelpunt hield. Bjorn Meijer en Philip Zinckernagel begrepen er niets van.

Kans na kans, maar het leer wilde maar niet in doel. Cercle-doelman Warleson speelde misschien wel de wedstrijd van zijn leven en hield de nul. "De keeper speelde een lekkere wedstrijd en wij waren net niet precies genoeg. Iedereen heeft gezien dat we altijd verdienden om te winnen", gaf Bjorn Meijer na de partij aan.

Ook collega Philip Zinckernagel begreep niet hoe er maar niet werd gescoord tegen Cercle. "Warleson speelt de match van zijn leven", gaf de Deen aan. "Het werd crazy. Natuurlijk is de teleurstelling groot bij ons. Maar kop op, we moeten verder."

Ondanks het gelijkspel is de prestatie wel eentje om op te bouwen. Zeker na de wanprestatie tegen Union afgelopen weekend. "Het contrast met de match op Union was groot", bevestigde Zinckernagel. "Maar soms moet je eens verliezen om dan te beseffen dat het veel beter moet. Vandaag zag je dat iedereen honderd procent vocht. De mentaliteit was uitstekend. We hebben er alles aan gedaan om te winnen, maar enkel dat doelpunt ontbrak", besloot hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.