Paintsil (KRC Genk): Beloofd om niet meer te reageren op provocaties

Paintsil (KRC Genk): "Beloofd om niet meer te reageren op provocaties"

09-11-2023 12:16 Laatste update: 12:25
5

Joseph Paintsil keert donderdag terug naar zijn ex-club Ferencvaros. De tegenstander zoekt Paintsil meer en meer op, maar de Ghanees wil zich niet laten provoceren.

"Het is duidelijk dat ze me willen provoceren", aldus Paintsil bij Het Belang Van Limburg. "Maar ik heb na mijn rode kaart tegen Olympiakos de belofte gemaakt om niet meer te reageren. Ik zal de ploeg geen tweede keer in de steek laten. (Glimlacht) De coach doet me aan de zijlijn ook altijd een teken op de momenten dat het bitsig wordt. Dan weet ik dat ik extra moet oppassen."

Paintsil zal vooral genieten van de sfeer. "Er zal zeker veel ambiance zijn, dat heb ik mijn ploegmaats al verteld. Maar dat betekent voor onze ervaren ploeg alleen maar een extra stimulans, we hebben al in grotere uitverkochte stadions sterke prestaties neergezet. We zullen ons voor de volle honderd procent geven om hier de drie cruciale punten te pakken."

Fiorentina, Ferencvaros én KRC Genk hebben momenteel allemaal vijf punten, maar KRC Genk zou momenteel uitgeschakeld zijn op basis van doelsaldo en gemaakte goals.