Gent-spits Tissoudali: ''Ik noem Melick van in het begin Mini-Me. Kleine Ik''

Gent-spits Tissoudali: ''Ik noem Melick van in het begin Mini-Me. Kleine Ik''

09-11-2023 07:35
1

KAA Gent-fans mogen zich weer opmaken voor een Conference League-wedstrijd van KAA Gent. Daar zullen zij Tarik Tissoudali en Malick Fofana zien spelen tegen het IJslandse Breidablik. Tissoudali en Fofana waren open over hun band.

Tissoudali heeft een unieke bijnaam voor Fofana. "Ik noem Malick van in het begin Mini-Me, Kleine Ik", vertelde Tissoudali lachend aan Het Nieuwsblad.

Fofana bevestigde de band met Tissoudali. "Tarik is een van de spelers die me meteen hielp zodat ik werd opgenomen in de groep. Er is een connectie tussen ons. Ik weet hoe Tarik graag speelt. Op training zoeken we elkaar altijd op en houden we onderlinge challenges", aldus de 18-jarige Fofana, die graag de strijd aangaat met de 30-jarige Tissoudali tijdens de trainingen.

Malick Fofana speelt sinds de zomer van 2022 voor het eerste team van KAA Gent. De rechtsbuiten speelde dit seizoen 12 Jupiler Pro League-wedstrijden en 3 Conference League-wedstrijden. In de Jupiler Pro League gaf Fofana tot nu toe 1 assist en scoorde hij 1 doelpunt tijdens het huidige seizoen.