'Standard-trainer Hoefkens gooit naar verwachting basiself om in Beker van België'

'Standard-trainer Hoefkens gooit naar verwachting basiself om in Beker van België'

31-10-2023 07:20
7

Standard speelt woensdagavond tegen Racing Harelbeke in de Beker van België. Tegen Harelbeke, dat uitkomt in de 2de Nationale, zal Carl Hoefkens naar verwachting niet met zijn gangbare basiself spelen.

''Ik ben al vaak tevreden geweest over mijn invallers'', vertelde Hoefkens aan Het Belang van Limburg, die wil gaan roteren in de beker tegen Racing Harelbeke.

''Dit wordt een mooie kans voor hen. Ik hoop dat ze die met beide handen grijpen'', aldus Hoefkens, die het laten spelen van invallers ook ziet als een kans voor deze spelers om zich te bewijzen.

Waarschijnlijk staat Laurent Henkinet in het doel en is er een kans dat Zinho Vanheusden deze wedstrijd niet in actie komt. Isaac Price, Aiden O'Neill en William Balikwisha zullen naar alle waarschijnlijkheid het middenveld in voor Standard vullen, met Gilles Dewaele en Cihan Çanak aan de zijkanten. In de spits is het mogelijk dat Noah Ohio start.

Het duel, dat gespeeld wordt in het Maurice Dufrasne Stadion omdat het stadion van Harelbeke niet aan de eisen voldoet, begint op woensdagavond om 20.30 uur.