UPDATE: ‘Anderlecht heeft lijstje opgesteld met oog op vertrek Debast’

UPDATE: ‘Anderlecht heeft lijstje opgesteld met oog op vertrek Debast’

16-10-2023 13:00 Laatste update: 19-10-2023 16:11
14

Anderlecht en Club Brugge houden Mihajlo Ilic in het oog, zo meldt Nogomania. De centrale verdediger van FK Partizan is dit seizoen een revelatie en speelt ook al mee bij de Servische U21.

Ilic debuteerde twee jaar geleden al bij de A-ploeg van Partizan en heeft sinds dit seizoen ook een basisplaats. Hij heeft bij Partizan wel nog een contract lopen tot de zomer van 2027. Een transfer wordt daarom niet evident voor één van beide Belgische topclubs. 

Zowel Anderlecht als Club Brugge hebben het dit seizoen niet bepaald breed in de defensie, waardoor Ilic een interessante optie kan zijn. Een transfer in de winter is echter sowieso uitgesloten voor FK Partizan. Pas komende zomer is Partizan bereid om te luisteren naar aanbiedingen voor Ilic. 

Update: Volgens Sacha Tavolieri heeft RSC Anderlecht al een lijstje met verdediger opgesteld om een eventueel vertrek van Zeno Debast op te vangen. De naam van Mihaljo Ilic lijkt weer op te duiken. De Servische verdediger van Partizan werd ook al genoemd bij Club Brugge.