Lukébakio over zijn doelpunten bij Rode Duivels

Lukébakio bij Rode Duivels: "Gast wou me de bal niet geven, beetje jammer"

15 oktober om 21:58

Dodi Lukébakio, de rechtsbuiten van Sevilla FC, is zeer content over zijn doelpunten bij De Rode Duivels. De vleugelflitser had er elf wedstrijden voor nodig, maar is zeer in zijn nopjes met zijn doelpunten. De Rode Duivels wonnen uiteindelijk met 2-3 in Oostenrijk, het andere doelpunt kwam op naam van Romelu Lukaku. Lukébakio vertelt hoe de doelpunten precies tot stand kwamen.

Lukébakio is zeer content met zijn eerste twee doelpunten bij De Rode Duivels. “Ik ben zo blij met die doelpunten”, aldus Lukebakio. “Ik wachtte er al lang op en het is mij eindelijk gelukt. Oké, twee keer was het met een gelukje. Bij dat eerste doelpunt was ik aan het vallen en bij die tweede treffer wijkt de bal af, maar toch...”, citeert Het Nieuwsblad Lukébakio.

Lukébakio vertelt wel dat hij een klein beetje teleurgesteld was over de manier waarop hij eigenlijk zijn eerste doelpunt wilde vieren. Ik zocht bij de viering een bal om onder mijn shirt te steken omdat ik binnenkort voor de tweede keer papa word, maar die gast wou me de bal niet geven. Toch een beetje jammer”, besluit Lukébakio. Uiteindelijk kon Lukébakio bij zijn tweede doelpunt toch zijn viering tentoonstellen.