Dolberg na selectie bij Denemarken: Ik geniet echt in Anderlecht

Dolberg na selectie bij Denemarken: "Ik geniet echt in Anderlecht"

12-10-2023 10:16 Laatste update: 10:26
3

Kasper Dolberg werd sinds kort opnieuw geselecteerd voor de nationale ploeg van Denemarken. Zijn laatste selectie dateert van het WK in Qatar vorig jaar. De RSC Anderlecht-spits reageert in Denemarken bij TV2 op zijn selectie en zijn keuze voor Anderlecht.

Dolberg werd nog maar pas vader van een tweeling en zakte een paar dagen later al af naar de nationale ploeg. “Er waren veel praktische zaken met de meisjes waar we moesten voor zorgen, maar ik was erg blij toen Kasper Hjulmand me opbelde. Ik hoop en vecht er al een tijdje voor”, klinkt het bij Dolberg.

Dolberg koos na passages bij Sevilla en Hoffenheim voor RSC Anderlecht. “Het is een club met enorme ambities en dat voel je. Het is een genoegen om er deel uit te maken van het project. Ik geniet er echt van”, klinkt het bij Dolberg. “Ik ben nu echt op een plek gekomen waar ik me goed en op mijn gemak voel. Ik heb in Anderlecht mensen om mij heen die geloven in mij en die er alles aan doen om er een succes van te maken”, voegt de Deense spits toe.

Dolberg speelt op 14 oktober met Denemarken tegen Kazachstan. Op dit moment heeft Denemarken 13 punten, evenveel als groepsleider Slovenië. Finland en Kazachstan staan op plaats 3 en 4 met 12 punten.