“Ngoy (Standard) toonde tegen Club Brugge kwaliteiten, wordt een grootse speler”

“Ngoy (Standard) toonde tegen Club Brugge kwaliteiten, wordt een grootse speler”

11-10-2023 10:58
4

De wedstrijd tussen Standard en Club Brugge voldeed op veel vlakken aan de verwachtingen. In een langverwachte confrontatie slaagde Standard erin om Club Brugge in extra tijd te verslaan. De partij was dan ook een van de grote punten op de agenda bij La Tribune.  

Volgens La Tribune won Standard dankzij hun wilskracht. Streker gelooft dat deze overwinning voor Standard dan ook enorm veel betekent. “Er is iets gebeurd en het is een mijlpaal voor hen.”

Nicolas Frutos sprak van zijn kant over het belang van Wilfried Kanga en een andere speler die ook in de bloemetjes werd gezet was Nathan Ngoy. Volgens zowat het hele panel was hij dé man van de wedstrijd. "Hij heeft veel kwaliteiten, hij is een toekomstige grootse speler. Hij was uitstekend, zowel verdedigend als aanvallend. Het zal moeilijk worden om hem uit te schakelen," zei Philippe Albert.

"Hij heeft altijd indruk op me gemaakt met zijn volwassenheid, zijn snelheid en zijn spel. Ik heb altijd het gevoel gehad dat hij niet genoeg gebruikt werd gezien zijn kwaliteiten. Hij is een van de moeilijkste verdedigers om voorbij te komen en daar zal het niet bij blijven," voegde Nicolas Raskin toe, een gast in de show.