Clement nieuwe T1 Rangers? Hij zal de juiste mentaliteit hebben door het succes”

Clement nieuwe T1 Rangers? "Hij zal de juiste mentaliteit hebben door het succes”

11-10-2023 10:15

Philippe Clement, die zonder club zit sinds zijn vertrek bij Monaco, zou binnenkort weer aan de slag kunnen. De voormalige coach van het jaar staat hoog op de lijst van kandidaten voor de trainersbaan bij Glasgow Rangers.

De Schotse club is op zoek naar een vervanger voor Michael Beale, die werd ontslagen na de nederlaag bij Aberdeen. Door die nederlaag stond Rangers na zeven wedstrijden zeven punten achter op Celtic.

Clement heeft de tijd genomen om zich op te laden na het einde bij AS Monaco. Hij lijkt klaar om er weer in te duiken. De voormalige verdediger heeft ook ervaring in het Britse voetbal, want hij speelde voor Coventry.

Het profiel van Clement lijkt Rangers aan te spreken. Zowel voor het management als voor Alex McLeish, die de club vijf jaar lang leidde. De voormalige trainer spreekt in STVNEWS. "Clement zal de juiste mentaliteit hebben door het succes dat hij heeft gehad. Hij is zelfverzekerd en jong genoeg om het team onder zijn hoede te nemen," zegt de voormalige Schotland-trainer, die bij trouwens bij KRC Genk door de rangen klom.