Niet fit voor Club Brugge, maar Nusa wel opgenomen in Noorse selectie

Niet fit voor Club Brugge, maar Nusa wel opgenomen in Noorse selectie

03-10-2023 13:44
6

Club Brugge zag Antonio Nusa in de interlandperiode schitteren bij Noorwegen, maar kon sindsdien amper een beroep doen op het goudhaantje. Hij kwam slechts één keer in actie voor Club Brugge. Toch hoopt men bij Noorwegen snel weer een beroep te kunnen doen op Nusa.

Op de officiële kanalen van de Noorse nationale ploeg raakte namelijk bekend dat Nusa opnieuw werd opgenomen in de selectie van Noorwegen. Op 12 oktober nemen Erling Haaland en ploegmaats het op tegen Cyprus. Drie dagen later volgt de partij tegen Spanje. Mogelijk dus mét Nusa.

Nusa was dit seizoen één van de grote uitblinkers bij Club Brugge, maar speelde na de interlandperiode maar één wedstrijd meer, tegen Charleroi. Door rugproblemen miste hij de wedstrijden tegen Besiktas, RSC Anderlecht, KRC Genk en STVV. Het is ook nog onduidelijk of hij de komende wedstrijden wél in actie zal kunnen komen.

Verder in de selectie van Noorwegen zien we met Sander Berge (ex-KRC Genk), Kristian Thorstvedt (ex-KRC Genk), Hugo Vetlesen (Club Brugge) en Alexander Sorloth (ex-KAA Gent) nog enkele bekende namen in de selectie zitten.