Vrancken na rode kaart Genk – Westerlo: “Dat is bijna met voorbedachten rade”

Vrancken na rode kaart Genk – Westerlo: “Dat is bijna met voorbedachten rade”

01-10-2023 19:48
28

Wouter Vrancken, de hoofdtrainer van KRC Genk, kon zijn ogen niet geloven toen Christopher Bonsu Baah vlak voor rust een rode kaart kreeg tegen KVC Westerlo. Genk en Westerlo speelden uiteindelijk gelijk, het werd 3-3. Naast Vrancken reageerde ook Jonas De Roeck, de hoofdtrainer van De Kemphanen op de rode kaart van Bonsu Baah.

Naast Vrancken zette ook hoofdtrainer De Roeck zijn vraagtekens bij de rode kaart van Bonsu Baah bij Genk. “Als ik Genk was, zou ik ook niet opgezet zijn met de beslissing”, citeert Het Laatste Nieuws de hoofdtrainer van Westerlo.

Vrancken kon nog steeds niet geloven dat Bonsu Baah een rode kaart kreeg tegen Westerlo. “Ik ben blij dat Jonas zegt dat de rode kaart onterecht was. Ik vroeg na de match uitleg aan de scheidsrechter. Die zei dat Baah zijn arm opspant om te gaan slaan. Dat is bijna met voorbedachten rade”, vertelt Vrancken.

Vrancken vroeg zich af wat de scheidsrechter allemaal wel niet zag tijdens de match tussen Genk en Westerlo. “Wat zien zij wat wij allemaal niet zien? Ik zie gewoon een speler, waaraan getrokken wordt en die zich vrij wil maken”, besloot Vrancken.