KV Kortrijk pakt eerste zege van het seizoen: “Onder De Boeck weer hard werken”

KV Kortrijk pakt eerste zege van het seizoen: “Onder De Boeck weer hard werken”

30-09-2023 14:11
1

KV Kortrijk heeft tegen Cercle Brugge de eerste competitiezege van het seizoen binnengehaald. De Kerels wonnen met 2-1. Doelpuntenmaker Isaak Davies sprak met Het Nieuwsblad.

Volgens Davies verdient KVK de zege al een tijdje. “Het is een geweldig gevoel om voor deze supporters te kunnen scoren, want zij waren de hele match geweldig. Wij als spelersgroep en zij als fans verdienen dit resultaat zó hard. We werken hard op training, maar spijtig genoeg resulteerde dat nog niet in een overwinning.”

Davies laat zich ook even uit over interim-trainer Joseph Akpala. “Tegen Cercle wisten we wel te winnen en dat is leuk na toch wel een moeilijke week. Joseph Akpala is een goede gast en ook hij verdient dit. We hebben de nieuwe trainer nog niet gezien of gesproken, maar we weten wel al veel over hem.”

Nieuwe T1 Glen De Boeck staat al klaar. “We hebben ook al wat informatie gekregen van hem en kijken ernaar uit om hem te ontmoeten. Nu moeten we als groep verder borduren op dit resultaat. We mogen even genieten van deze overwinning, maar dan moeten we onder de nieuwe coach opnieuw hard werken.”