Kan Nielsen weer opstaan bij Club Brugge? Mentaal is hij zo sterk

Kan Nielsen weer opstaan bij Club Brugge? "Mentaal is hij zo sterk"

24-09-2023 10:29 Laatste update: 10:31
2

Het gaat niet goed met Casper Nielsen bij Club Brugge. De Deen heeft geen basisplek en leidde afgelopen donderdag nog de 1-1 in tegen Besiktas. Volgens zijn makelaar Zouhair Essikal blijft hij wel strijdvaardig.

"Casper heeft voor het eerst de voorbereiding gemist en heeft ook nauwelijks matchritme", aldus Essikal bij Het Laatste Nieuws. "Met het nodige ritme was dit nooit gebeurd. Het is enorm jammer, want voor hetzelfde geld had hij daarvoor de match beslist. Dat is voetbal."

Essikal weet dat Club Brugge nog een rol ziet voor Nielsen. "Ze zien in hem, ondanks de moeilijke start, nog steeds een belangrijke schakel. Casper zei na de match meteen dat hij dit snel wil rechtzetten. Dat hij de komende tijd matchwinnaar zal worden. Het is zijn manier van denken. Als hij een fout maakt, wil hij dat snel regelen. Mentaal is hij zó sterk, dat hij hier snel zal uitkomen."

Na het vertrek van Mats Rits is Nielsen sowieso de eerste wisseloptie op het middenveld. De kans is dus reëel dat hij ook tegen Anderlecht in actie komt.