'Geen Nusa tegen Besiktas, ook onzeker voor RSC Anderlecht'

'Geen Nusa tegen Besiktas, ook onzeker voor RSC Anderlecht'

20-09-2023 17:16 Laatste update: 21-09-2023 18:57
27

Club Brugge staat donderdag in eigen huis tegenover Besiktas, misschien wel de zwaarste tegenstander in de Conference League in de groepsfase. Daarvoor rekent coach Ronny Deila op de volgende jongens.

Er is nog twijfel of Antonio Nusa, die met rugklachten kampt, kan spelen tegen de Turkse ploeg. Toch zit het Noors goudhaantje gewoon in de selectie van Club Brugge en krijgt hij dus mogelijk ook minuten tegen Besiktas.

Voor Bjorn Meijer komt de wedstrijd nog steeds te vroeg en zit hij dan ook niet in de selectie. Wel er opnieuw bij is Joel Ordonez, die nog afwezig was tegen Charleroi. Verder wordt het uitkijken of Deila blijft rekenen op Igor Thiago in de spits of toch minuten gunt aan Ferran Jutgla, die afgelopen weekend goed inviel.

De selectie:
22. Simon Mignolet
29. Nordin Jackers
95. Argus Vanden Driessche
28. Dedryck Boyata
44. Brandon Mechele
04. Joel Ordóñez
58. Jorne Spileers
55. Maxim De Cuyper
64. Kyriani Sabbe
39. Éder Balanta
27. Casper Nielsen
15. Raphael Onyedika
06. Denis Odoi
20. Hans Vanaken
10. Hugo Vetlesen
32. Antonio Nusa
08. Michał Skóraś
07. Andreas Skov Olsen
77. Philip Zinckernagel
09. Ferran Jutglà
99. Igor Thiago

Update: Club Brugge-coach Ronny Deila heeft op een persconferentie een update gegeven over de situatie van Antonio Nusa. De buitenspeler kampt met een blessure. “Hij heeft een probleempje met zijn rug. Hij zal een scan ondergaan, pas daarna weten we meer over zijn beschikbaarheid. Als de scan in orde is, kan hij spelen”, citeert Het Nieuwsblad.

 Update: Nusa raakt uiteindelijk niet klaar voor de partij tegen Besiktas. Volgens Het Laatste Nieuws komt hij niet in actie tegen de Turken en is hij ook onzeker voor de partij tegen RSC Anderlecht.