Alderweireld blijft realistisch na Barcelona-Antwerp: “Absolute hoogste klasse”

Alderweireld blijft realistisch na Barcelona-Antwerp: “Absolute hoogste klasse”

20-09-2023 09:59
1

Barcelona bleek op dinsdag toch een aantal maatjes te sterk voor Antwerp. De mannen van Mark Van Bommel startten sterk aan de partij, maar stonden na een handvol minuten plots op een 3-0 achterstand. Toby Alderweireld reageert na de partij. 

De centrale verdediger van Antwerp laat het niet aan z’n hart komen en beseft dat het misschien wel een logische uitslag is. "We moeten nog veel leren. Het team is erg jong en dit is een grote stap voor veel jongens. We moeten onszelf niet te veel verwijten maken. We zijn hier niet gekomen om alle drie de punten te pakken, dus we moeten realistisch zijn. Dit is de absolute hoogste klasse van Europa."

De voormalige Rode Duivel kijkt ondertussen al vooruit. Niet bij de pakken blijven zitten en gewoon slikken. Binnen twee weken staat er opnieuw een stevige tegenstander tegenover The Great Old, al lijkt Shakhtar Donetsk toch meer een haalbare kaart. "We moeten kalm blijven. Over twee weken zullen we zien wat we echt waard zijn", besluit de kapitein, geciteerd door L'Avenir