Vandereycken over Thorgan Hazard: ''Na seizoen Anderlecht wellicht stap hogerop''

Vandereycken over Thorgan Hazard: ''Na seizoen Anderlecht wellicht stap hogerop''

06-09-2023 16:10 Laatste update: 16:22
10

Thorgan Hazard is hard op weg naar een terugkeer in de Jupiler Pro League. RSC Anderlecht probeert de linksbuiten van Dortmund op de valreep van de transferdeadline binnen te halen. René Vandereycken laat zijn mening horen over de mogelijke transfer.

''Hazard is nog maar 30. Dat wil zeggen dat hij na één seizoen in België misschien weer de stap hogerop kan zetten'', vertelde Vandereycken aan Het Nieuwsblad, die de terugkeer van Hazard anders ziet dan de terugkeer van Toby Alderweireld en Jan Vertonghen in de Jupiler Pro League.

''Ik zie daarom op korte termijn niet echt valkuilen voor hem. Als hij hier basisspeler wordt en goed presteert, maakt hij misschien ook weer meer kans op de nationale ploeg'', aldus de voormalig trainer en speler van Anderlecht, die denkt dat een terugkeer naar de Jupiler Pro League een mogelijke drijfveer voor Hazard is om zich in de picture te spelen bij bondscoach Domenico Tedesco.

Hazard kwam afgelopen seizoen 14 wedstrijden uit voor Dortmund in de Bundesliga en speelde 9 matchen voor PSV, dat de aanvaller huurde van de Duitse club.