UPDATE: 'Dortmund vraagt stevig bedrag voor transfer Thorgan Hazard naar RSCA'

UPDATE: 'Dortmund vraagt stevig bedrag voor transfer Thorgan Hazard naar RSCA'

04-09-2023 14:20 Laatste update: 05-09-2023 07:50
136

RSC Anderlecht is in gesprek gegaan met Borussia Dortmund, Thorgan Hazard en zijn entourage. Toch zijn de partijen nog niet dicht bij een akkoord. Dat meldt Het Laatste Nieuws op maandagmiddag.

Anderlecht is actief bezig op de transfermarkt. Namen als Kasper Schmeichel zijn onlangs al de revue gepasseerd. Nu blijkt dat paars-wit in onderhandeling is met Dortmund over een mogelijke transfer van Thorgan Hazard.

Een overeenkomst is echter nog niet in zicht. Anderlecht heeft moeite met de salariseisen van de Belgische linksbuiten. Beide partijen moeten echter snel tot een akkoord komen als de transfer nog moet plaatsvinden. De transferdeadline in België is namelijk woensdagavond.

Opvallend is dat dit niet de eerste keer zou zijn dat Thorgan Hazard bij Anderlecht kan spelen. In 2013 was er al eens sprake van een mogelijke overgang naar paars-wit, maar tot een transfer kwam het niet. Hij bleef bij Zulte Waregem op huurbasis spelen.

Update: Het transferbedrag dat Dortmund vraagt voor Hazard is bekend. Anderlecht zou 5 miljoen euro moeten neerleggen om de linksbuiten aan te trekken. Woensdagavond sluit de Belgische transfermarkt, waardoor de clubs snel tot een akkoord moeten komen. Dat meldt De Morgen