Bakayoko-doorbraak dicht bij, PSV zeer bedrijvig in transfermarkt

'Doorbraak voor Bakayoko dicht bij, transferspel van PSV in volle gang'

31 augustus 2023 om 16:40

Fabrizio Romano is met een update rond Rode Duivel Johan Bakayoko en Ibrahim Sangaré gekomen, terwijl Gianluca Di Marzio nieuws heeft over Hirving Lozano. Nottingham Forest geeft gas voor de Ivoriaan, terwijl Lozano nog altijd hard op weg is naar Eindhoven. Als die twee transfers plaatsvinden, kan dat ook voor een Bakayoko-doorbraak zorgen.

In de nacht van woensdag op donderdag werd duidelijk dat Nottingham 35 miljoen euro heeft geboden op Sangaré, die een afkoopclausule van 37,5 miljoen in zijn contract heeft staan. De controleur is echter nog niet helemaal overtuigd van een transfer, nu PSV de Champions League heeft gehaald.

Desondanks onderhandelen Nottingham en PSV nu in Londen. De Premier League-club geeft gas in de gesprekken en hoopt vurig op Sangaré, die de knoop donderdag door lijkt te hakken. Daags na het duel met Rangers stond de international gewoon op het trainingsveld bij PSV. Nottingham heeft ondertussen ook een oogje op Wilfred Ndidi van Leicester City.

Een verkoop van Sangaré hangt weer samen met de eventuele komst van Lozano. Op die manier komt er namelijk geld vrij voor de Mexicaan. Volgens Di Marzio komt een PSV-move van Lozano steeds weer dichterbij. Dat heeft mogelijk weer gevolgen voor de toekomst van Bakayoko, die wordt begeerd door heel veel Europese clubs.

Hoofdtrainer Peter Bosz heeft Bakayoko nog op het hart gedrukt om te blijven, maar de komst van Lozano en een exit van Sangaré kunnen een sleutelrol spelen in een mogelijk vertrek van de aanvaller. Bakayoko zou zelf graag willen blijven, maar zijn perspectief lijkt door Lozano te gaan veranderen in Eindhoven.