'Bakayoko-transfer dichterbij, PSV rekent op miljoenen voor terugkeer Lozano'

'Bakayoko-transfer dichterbij, PSV rekent op miljoenen voor terugkeer Lozano'

29 augustus 2023 om 14:02

De kans op een terugkeer van Hirving Lozano naar PSV wordt steeds groter. Langs de andere kant lijkt Rode Duivel Johan Bakayoko op weg naar de exit.

Volgens Voetbal International en het Eindhovens Dagblad is een akkoord over de transfersom én persoonlijke voorwaarden van Lozano dinsdag een stuk dichterbij gekomen.

Het ziet er heel goed uit voor PSV, aldus VI en het ED: Lozano wil terug naar Eindhoven, inmiddels is duidelijk dat er met de Mexicaan een persoonlijk akkoord kan worden bereikt én Napoli biedt medewerking. De uiteindelijke transfersom moet rond de dertien à veertien miljoen euro komen te liggen, klinkt het.

PSV zou een bod van twaalf miljoen euro hebben uitgebracht, terwijl Napoli zo'n vijftien miljoen euro verlangt. Waarschijnlijk komen de clubs ergens in het midden uit. 'Naar verluidt zal de 28-jarige aanvaller drie miljoen euro gaan verdienen bij PSV', schrijft VI. Het is de bedoeling dat de transfer woensdag definitief rondkomt.

PSV kan doorpakken voor Lozano, omdat het steeds duidelijker wordt dat Bakayoko verkocht gaat worden. Een groot aantal clubs is voor hem in de markt, waaronder Napoli, Paris Saint-Germain, Burnley en Brentford. Ook is de kans aanwezig dat Ibrahim Sangaré nog voor 37,5 miljoen euro vertrekt uit Eindhoven.