'Vertrek Bakayoko kan komst van toptransfer voor PSV in gang steken'

'Vertrek Bakayoko kan komst van toptransfer voor PSV in gang steken'

29 augustus - 10:45

Earnest Stewart kan als technisch directeur van PSV niet achterover leunen in de laatste week van de transferwindow. Volgens het Eindhovens Dagblad en Voetbal International rekent de club nog op een vertrek van Ibrahim Sangaré of Rode Duivel Johan Bakayoko. Als één van die twee vertrekt, dan moet het huidige toptarget naar Eindhoven komen: Hirving Lozano.

Bij PSV is het dus alles behalve rustig. Voor Bakayoko worden in de laatste week nog biedingen verwacht van onder andere Brentford, Burnley en Paris Saint-Germain. PSV wil de Rode Duivel niet verkopen, maar de vraag is of hij met zoveel geïnteresseerde clubs wel houdbaar is. Wat Sangaré betreft is het wat simpeler. "Verwacht wordt dat Sangaré in de eindfase van de transfermarkt weggaat: Nottingham Forest blijft namelijk pushen en gaat waarschijnlijk terugkomen voor hem."

Ook de mogelijke komst van Lozano hangt af van de beweging rond Sangaré en Bakayoko. Een terugkeer van de Mexicaan moet vijftien miljoen euro kosten en die deal kan alleen rond gemaakt worden als één van de twee spelers vertrekt. De kans dat Sangaré of Bakayoko vertrekt is zeer aannemelijk, waardoor ook een terugkeer van Lozano steeds waarschijnlijker wordt. Napoli heeft met Jesper Lindstrom een vervanger voor de Mexicaan zo goed als binnen.

PSV gaat ook nog vol voor een nieuwe centrumverdediger in de laatste week van de transferwindow. Miles Robinson van Atlanta United en Zeno Debast zijn daarvoor de topkandidaten, maar ook voor die transfer geldt dat eerst Sangaré of Bakayoko moet worden verkocht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s