'Burnley en Kompany met bod van 20 à 25 miljoen voor Rode Duivel Bakayoko (PSV)

'Burnley en Kompany met bod van 20 à 25 miljoen voor Rode Duivel Bakayoko (PSV)

24-08-2023 20:56
7

Premier League-promovendus Burnley en hoofdtrainer Vincent Kompany hebben zich gemeld bij PSV met een miljoenenbod voor Rode Duivel Johan Bakayoko, aldus Voetbal International en het Eindhovens Dagblad.

Het is geen geheim dat Bakayoko in de gaten wordt gehouden door een groot aantal buitenlandse clubs, waaronder Liverpool, Paris Saint-Germain en Napoli. Op dit moment is Burnley het meest concreet. De club van manager Vincent Kompany weet dat PSV niet wil verkopen, maar zou zich desondanks in Eindhoven hebben gemeld met een bod van 20 tot 25 miljoen euro.

PSV heeft nog niet gereageerd op de pogingen vanuit de Premier League, maar de kans is groot dat technisch directeur Earnest Stewart veel meer geld verlangt. Intussen stijgt de spanning: de entourage rond Bakayoko verwacht na het weekend duidelijkheid te krijgen. Ook West Ham United is geïnteresseerd.

'Het management van Bakayoko verwacht dat de komende dagen nog meer clubs met een concreet bod zullen komen', voegt VI eraan toe. De Belgische vleugelaanvaller heeft geen moeite met een langer verblijf bij PSV, ook omdat hij een vaste basisspeler is geworden onder trainer Peter Bosz. Vorig seizoen bood PSG op Deadline Day nog tien à vijftien miljoen euro.