'RSC Anderlecht maakt vraagprijs voor gewilde Amuzu bekend'

'RSC Anderlecht maakt vraagprijs voor gewilde Amuzu bekend'

16-08-2023 18:32 Laatste update: 19:00
19

Bij RSC Anderlecht staat er de komende dagen op transfervlak nog wat te gebeuren. Onder andere met Francis Amuzu, die nog steeds aast op een vertrek. Paars-wit staat een vertrek niet in de weg, maar wil dan wel een juiste prijs krijgen.

Eerder raakte al bekend dat Anderlecht niet langer negen miljoen euro vraagt voor Amuzu. De flankaanvaller kon afgelopen zomer voor die som nog naar OGC Nice verhuizen, maar dat bod werd toen afgewezen door de Brusselaars. Ondanks die lagere vraagprijs, wil Anderlecht nog steeds een flink bedrag voor het jeugdproduct.

Bij Het Nieuwsblad klinkt het dat Anderlecht sowieso meer wil dan vijf miljoen euro voor Amuzu. Dat is de prijs die Nice naar verluidt deze zomer ook wil betalen voor de flankaanvaller, maar echt concreet is die interesse voorlopig niet.

Toch lijkt een vertrek er deze zomer nog te gaan komen. Anderlecht deed Amuzu de belofte deze zomer mee te werken bij een goed bod. Als dat bod er komt, zal Anderlecht nog een vervanger van Amuzu aantrekken. Daarvoor werd onder andere Luis Palma al genoemd.