“Welke club zou Hazard het best kunnen gebruiken? Standard, voor de creativiteit”

“Welke club zou Hazard het best kunnen gebruiken? Standard, voor de creativiteit”

10-08-2023 11:59
9

Waar de carrière van Eden Hazard zal stranden is momenteel voer voor speculatie. Eerder deze week werd de voormalige kapitein van de Rode Duivels gelinkt aan een verblijf bij Westerlo. Op RTBF werpt Philippe Albert (voormalig Anderelcht-man) een blik op de zaak.

Hazard in de Pro League? Het zou absoluut ongelooflijk zijn voor de publiciteit voor ons voetbal gelooft Albert. "Welke club uit de Pro League zou Hazard het hardst nodig hebben? Standard, in termen van creativiteit," klinkt het bij Albert.

Maar zou Hazard ook goed zijn voor een van onze Pro League clubs? “Hij zou goed zijn voor alle clubs, dat is zeker. En de club die hem het meest nodig zou hebben, gezien het gebrek aan creativiteit op het middenveld, zou Standard zijn," antwoordt Albert direct.

Hazard in de Pro League zien lijkt tot nog toe vooral onwaarschijnlijk, maar aan de andere kant zou het een geweldige showcase zijn voor onze competitie. Dat gelooft ook Albert. "Eden, als hij opnieuw wil spelen en een laatste uitdaging wil aangaan, waarom dan niet terugkeren naar het niveau van de Belgische competitie die trouwens hij nooit gekend heeft.”