Op weg richting Man United? Amrabat niet in oefenselectie Fiorentina

Op weg richting Man United? Amrabat niet in oefenselectie Fiorentina

04-08-2023 15:44
2

Sofyan Amrabat is door Fiorentina niet opgenomen in de selectie voor de oefenduels met Newcastle United en OGC Nice. De middenvelder lijkt onderweg naar Manchester United.

Voor Manchester United was het standpunt vanaf het begin duidelijk. De club wil Donny van de Beek en/of Fred verkopen, daarna zou de club zich melden bij Amrabat, die in het verleden nog uitkwam voor Club Brugge. De Nederlander en de Braziliaan zijn dichtbij een vertrek uit Manchester, waardoor de eerste gesprekken tussen United en Fiorentina snel zullen starten. Amrabat mikt zelf al lange tijd op een transfer naar United, meldt Fabrizio Romano.

Volgens Italiaanse media is Amrabat zelf ook al persoonlijk akkoord met de overstap. United moet echter geld vrijmaken vanwege de dure komst van Rasmus Hojlund. De clubleiding van The Mancunians moet 75 miljoen euro plus een mogelijke tien miljoen aan bonussen neertellen voor de Deense spits van Atalanta Bergamo. Voor de komst van Amrabat moet United dus sowieso Fred of Van de Beek verkopen. Laatstgenoemde is in onderhandeling met Real Sociedad.