Lukaku-deal in de maak: 'Rode Duivel bereikt akkoord met Juventus'

Lukaku-deal in de maak: 'Rode Duivel bereikt akkoord met Juventus'

02-08-2023 23:34 Laatste update: 23:36
11

Voor Romelu Lukaku komt een transfer richting Juventus steeds dichterbij. Onze landgenoot werd al even gelinkt aan een transfer naar de Italiaanse topclub en mag nu stilaan beginnen hopen op een transfer naar Juve.

Met dat bericht komt Fabrizio Romano naar buiten. Volgens de transfergoeroe heeft onze landgenoot inmiddels een akkoord bereikt met Juventus. Bij de Italiaanse topclub kan hij zijn handtekening zetten onder een driejarig contract met optie op een extra seizoen. Een akkoord tussen Chelsea en Juventus is er echter nog niet.

Lukaku en Vlahovic zouden geruild worden, met daarbovenop nog een som van zo'n 30 tot 40 miljoen euro die The Blues moeten overschrijven richting Turijn. Hoe de Londense delegatie op dat idee gereageerd heeft, is voorlopig koffiedik kijken. Volgens Romano zal veel afhangen van de beslissing van coach Mauricio Pochettino, die zijn akkoord moet geven over de komst van Vlahovic.

Eerder werd Internazionale nog gelinkt aan Lukaku, maar tot een transfer kwam het niet. Intussen lijkt enkel Juventus nog een kandidaat-overnemer te zijn voor de spits. Ook dat verhaal ligt moeilijk, aangezien de Turijnse aanhang de Rode Duivel niet graag ziet komen. Afgelopen weekend gaf Lukaku zelf nog aan dat een transfer naar Juve meer dan waarschijnlijk onrealistisch is.