Juventus zal in de buidel moeten tasten voor Lukaku: 'Chelsea wijst huurdeal af'

Juventus zal in de buidel moeten tasten voor Lukaku: 'Chelsea wijst huurdeal af'

29-07-2023 10:51
3

Het lijkt steeds moeilijker te worden voor Juventus om Romelu Lukaku aan te trekken. De tifosi zien de komst van de Rode Duivel niet zitten, financieel gaat de Italiaanse topclub door zwaar weer en bovendien heeft Chelsea FC nu een huurconstructie afgewezen. De Londenaren willen enkel verkopen.

Tuttosport doet uit de doeken hoe Juventus de voorbije dagen werk heeft gemaakt van een huurdeal rond Lukaku. Dat voorstel is ook op Stamford Bridge beland, maar de sportieve bazen hebben het er meteen van tafel geveegd. Chelsea is niet geïnteresseerd in een nieuwe verhuurperiode van Lukaku. Enkel een definitieve transfer, liefst voor zoveel mogelijk miljoenen, kan The Blues overtuigen. Eerder werd gewag gemaakt van een vraagprijs van om en bij 45 miljoen euro.

Chelsea kan het geld gebruiken, aangezien het vrijdag van de UEFA een boete kreeg vanwege het schenden van de Financial-FairPlay-voorschriften. Enige probleem: ook Juve werd in dat kader gestraft ... La Vecchia Signora heeft haar plekje in de Conference League moeten afstaan en moet bovendien tien miljoen euro boete ophoesten. Dat maakt de financiële slagkracht om Lukaku aan te trekken er niet groter op, wel integendeel.