'Antwerp krijgt met Feyenoord serieuze concurrent om transfer Stengs'

'Antwerp krijgt met Feyenoord serieuze concurrent om transfer Stengs'

24-07-2023 07:20 Laatste update: 07:28
11

Royal Antwerp FC krijgt serieuze concurrentie van het Nederlandse Feyenoord, dat Stengs voor de neus weg wil kapen. Dat meldt De Telegraaf, na eerdere berichtgeving van Foot Mercato. Arne Slot, de hoofdtrainer van Feyenoord werkte bij AZ al samen met de 24-jarige spelmaker.

Volgens De Telegraaf heeft Feyenoord zich reeds bij OGC Nice gemeld. Stengs speelde het afgelopen Jupiler Pro Leagueseizoen op huurbasis voor Antwerp een zeer degelijk seizoen. Antwerp wil Stengs definitief overnemen, maar Feyenoord dreigt echter roet in het eten te gooien.

The Great Old leek dicht bij een akkoord over een langer verblijf van Stengs, die in Frankrijk nog een contract heeft tot medio 2026. Directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft bijna zeven miljoen euro voor hem over, inclusief bonussen, weet de krant. Feyenoord zou Antwerp nu overbieden. De Rotterdammers willen zeven miljoen euro, exclusief bonussen, betalen, stelt Foot Mercato. Daar zou nog een doorverkooppercentage bovenop komen.

De aanvallende middenvelder annex rechtsbuiten was het afgelopen seizoen één van de uitblinkers in de ploeg van trainer Mark van Bommel. In 31 officiële duels was hij goed voor drie goals en negen assists. In De Kuip kan hij herenigd worden met Arne Slot. De twee werkten bij AZ zeer prettig samen.