Fredberg spreekt duidelijke taal over Anderlecht-transfers: De juiste speler

Fredberg spreekt duidelijke taal over Anderlecht-transfers: "De juiste speler"

22-07-2023 18:31
11

Het leek bij RSC Anderlecht een drukke transferperiode te gaan worden met veel nieuwkomers, maar voorlopig blijft het bij 'maar' drie nieuwe pionnen. Een deel van de achterban is enigszins ongerust, maar CEO of Sports Jesper Fredberg meldt alvast dat er nog spelers zullen bijkomen.

De Deen weet echter ook dat het gebrek van transfers voor onrust zorgt bij de fans. "Ik krijg meer berichten van fans dan van makelaars", lacht hij bij Play Sports. "We zijn bezig met het versterken van de ploeg, maar het moet de juiste speler zijn", aldus Fredberg.

Hij geeft ook meteen aan dat paars-wit mogelijk nog op verschillende posities extra pionnen zal halen. "We kijken naar verschillende posities en we willen ook concurrentie hebben in het team. Vorig jaar was er een groot verschil als bepaalde spelers niet konden spelen. Dat moet anders zijn dit seizoen", klinkt het.

Er kunnen ook nog spelers vertrekken, maar daar zal Zeno Debast niet bij horen. Villarreal en Eintracht Frankfurt tonen interesse, al is hun bod niet goed genoeg. "Het moet een prachtig bod zijn vooraleer we Debast laten gaan. Het moet al om heel veel geld gaan. Er is nu interesse in Zeno, maar die zal al er volgend jaar ook zijn", besluit Fredberg.