'Westerlo strijdt met Celta de Vigo om handtekening van dure Frigan'

'Westerlo strijdt met Celta de Vigo om handtekening van dure Frigan'

20-07-2023 11:15
11

KVC Westerlo is bijzonder ambitieus en wil de komende jaren nog serieus groeien. Het is ook bereid om daarvoor stevig te investeren. Onder meer in de aanvalslinie wil het er nog wat bij.

Westerlo haalde Jordan Bos, Arthur Piedfort, Thomas Van den Keybus en Tuur Rommens al in huis en blijft ook gaan voor de komst van de dure Bryan Reynolds. Daarnaast zoekt het nog een spits en dacht het daarvoor aan Lucas Stassin. Hij is echter niet de enige aanvaller die op het lijstje staat.

In Kroatische media klinkt het namelijk dat Westerlo het vizier ook heeft gericht op Matija Frigan, een twintigjarige Kroatische aanvaller die in eigen land uitkomt voor HNK Rijeka. Daar was hij het afgelopen seizoen goed voor vijftien doelpunten en drie assists in 31 partijen.

Met zijn sterke prestaties heeft hij zich serieus in de kijker gespeeld en kan hij de volgende stap zetten. Westerlo wil de aanvaller alvast graag aantrekken, maar moet ook stevig betalen voor de spits. Naar verluidt moet Frigan zo'n zes miljoen euro kosten, terwijl ook Celta de Vigo aast op zijn komst.