OFFICIEEL: Anderlecht verlengt samenwerking met Lotto: stadion behoudt naam

OFFICIEEL: Anderlecht verlengt samenwerking met Lotto: stadion behoudt naam

19-07-2023 14:04
76

RSC Anderlecht heeft de samenwerking met de Nationale Loterij verlengd, dat staat te lezen op de webstek van paars-wit. Ook het stadion zal de naam ‘Lotto Park’ behouden.

Lotto en Anderlecht werken al sinds 2018 samen. CEO non-sports Kenneth Bornauw is in de wolken. “We zijn verheugd om de samenwerking met de Nationale Loterij verder te zetten. Het Lotto Park is de afgelopen jaren voor iedereen een begrip geworden, een merknaam die staat voor passie en beleving van supporters. Het doet plezier om te zien dat de Nationale Loterij ons steunt in onze ambities en hiermee haar vertrouwen uitspreekt in de toekomst van onze club.”

Jannie Haek van Lotto reageert ook op de samenwerking. “Ik ben verheugd dat aan onze partnership met Sporting Anderlecht een vervolg wordt gebreid. Het valt toch uitzonderlijk te noemen dat de naam “Lotto Park” zich op erg korte tijd in het collectieve geheugen van de Anderlechtfan en bij uitbreiding van alle voetballiefhebbers heeft genesteld. De naamgeving van diverse zalen, stadia en andere locaties is trouwens inherent aan de strategie van de Nationale Loterij om elke dag opnieuw zo dicht mogelijk bij de Belgen te staan.”