Van Crombrugge na transfer: Geen moment getwijfeld toen Genk zich meldde

Van Crombrugge na transfer: "Geen moment getwijfeld toen Genk zich meldde"

18-07-2023 16:38
1

Hendrik van Crombrugge heeft officieel zijn overstap gemaakt van RSC Anderlecht naar KRC Genk. De doelman is zeer content met zijn overstap en geeft zelf ook aan dat het tijd was voor een nieuw avontuur.

Van Crombrugge is erg te spreken over zijn transfer naar Genk. Volgens de doelman werd het tijd voor een nieuw voetbalavontuur. “Ik ben verheugd met deze nieuwe stap in mijn carrière. Na 4 jaar Anderlecht was het tijd voor nieuwe lucht”, deelt van Crombrugge via de officiele kanalen van Genk.

Van Crombrugge vertelt verder dat hij weinig twijfels kende over zijn transfer van Anderlecht naar Genk. “Ik heb persoonlijk geen moment getwijfeld toen KRC Genk zich meldde en kijk er naar uit om met KRC Genk mee te strijden voor de prijzen”, besluit van Crombrugge.

Genk was vorig seizoen erg dicht bij een prijs. De club stond zeer lange tijd aan kop van de Jupiler Pro League. In de allerlaatste match stond Genk na 93 minuten voetballen nog op kampioen, totdat Royal Antwerp FC aanvoerder Toby Alderweireld roet in het eten van Genk gooide.