Tientallen Juve-fans komen samen aan stadion om te protesteren tegen komst Lukaku

Tientallen Juve-fans komen samen aan stadion om te protesteren tegen komst Lukaku

17-07-2023 11:58 Laatste update: 12:04
54

Romelu Lukaku lijkt zichzelf buitenspel gezet te hebben. De onderhandelingen met Internazionale zijn afgesprongen omdat hij tegelijk met Juventus sprak, maar ook daar lopen veel koele minnaars rond. Enkele supporters troepten maandag zelfs samen aan het stadion om te protesteren tegen zijn komst.

Op beelden van Tutto Mercato Web is te zien hoe tientallen fans aan het Juventus Stadium zijn samengekomen. Enkelen onder hen scanderen een niet mis te verstane boodschap: "Noi Lukaku non lo vogliamo." In het Nederlands vertaald: "Wij willen Lukaku hier niet". In het verleden liet de Rode Duivel zich enkele keren negatief uit over de topclub uit Turijn. Daarnaast zou Lukaku uiteraard (onrechtstreeks) overstappen van Inter, de aartsrivaal.

Het ziet er dus bijzonder bekaaid uit voor onze landgenoot, die momenteel nog steeds onder contract ligt bij Chelsea FC. Daar moet hij echter absoluut vertrekken. De bruggen met Inter zijn volledig opgeblazen, terwijl ook het bestuur van Juventus ongetwijfeld ter ore zal komen hoe de fans over zijn mogelijke komst denken. Verder was ook Saoedi-Arabië in de race voor Lukaku. Ondanks de vele oliedollars sprak dat project hem (tot nu?) niet aan.