Italiaanse pers: ‘Oneerlijk zoals Juve, daarom misschien juiste keuze voor Lukaku’

Italiaanse pers: ‘Oneerlijk zoals Juve, daarom misschien juiste keuze voor Lukaku’

15-07-2023 22:44
27

De Italiaanse presentator Paolo Bonolis is niet mals met zijn kritiek op Rode Duivel Romelu Lukaku. Big Rom leek volledig zijn zinnen te hebben gezet op een langer verblijf bij Internazionale, maar bleek toch ook in gesprek met Juventus. Hierdoor heeft Internazionale zich teruggetrokken uit de onderhandelingen met Chelsea en Bonolis uit zich zeer kritisch op de handelswijze van Lukaku.

Bonolis geeft aan dat hij teleurgesteld is in Lukaku. ‘Romelu heeft mij teleurgesteld, maar misschien hoort dat zo. Voetbal bestaat uit verschillende categorieën, je hebt eerlijke zoals Internazionale en je hebt oneerlijke zoals Juventus’, citeert La Gazzetta dello Sport Bonolis.

Bonolis schrijft verder dat hij daarom denkt dat het misschien toch de juiste keuze is dat Lukaku naar Juventus gaat. ‘Maar, zoals Lukaku zich heeft gedragen, denk ik dat het de juiste keuze is om zich bij Juventus te voegen’, wordt een lachende Bonolis geciteerd.

Op deze manier blijft de toekomt van Lukaku de gemoederen bezighouden. Waar Internazionale er alles aan leek te doen om Lukaku langer binnen boord te kunnen houden, lonkt een overname nu van Juventus. Vanuit Saudi-Arabië is er ook al een aardige tijd interesse in Lukaku, maar de Rode Duivel heeft die boot telkens afgehouden.