Positivisme rond Rogelj: “Had interessante opties, Charleroi was de beste keuze”

Positivisme rond Rogelj: “Had interessante opties, Charleroi was de beste keuze”

15-07-2023 12:14

Charleroi werkt hard achter de schermen. De puzzel binnen de kern moet gelegd worden en hier en daar is er versterking nodig. De zebra’s hopen het komend seizoen beter te doen dan hun negende plek. 

Nieuwe gezichten moeten er mede voor zorgen dat Charleroi zich komend seizoen wel plaatst voor de Play-Offs. Een van die nieuwe gezichten is Zan Rogelj. De Sloveense middenvelder trok van het Oostenrijkse WSG Tirol naar Charleroi. Rogelj spreekt voor het eerst sinds zijn komst naar Sporting Charleroi.

"Ik had andere interessante opties, maar Sporting was de beste keuze”, klinkt het bij de Sloveen. Hij is alvast erg blij dat hij bij Charleroi is gekomen en staat te popelen om te laten zien wat hij in huis heeft. De 23-jarige Sloveen concentreert zich alleen op voetbal, hoewel "om op het veld succesvol te zijn, moet je erbuiten ook gelukkig zijn". 

Hij staat te popelen om naam te maken bij zijn nieuwe club. ‘Zijn eerste indruk, die hij zaterdag in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Utrecht zal proberen te onderstrepen, geeft reden tot optimisme’, schrijft Sudinfo