'Transfer Ziyech nu definitief van de baan, nieuw aanbod afgeslagen'

'Transfer Ziyech nu definitief van de baan, nieuw aanbod afgeslagen'

10-07-2023 18:58
2

Hakim Ziyech verkast definitief niet naar Al Nassr. De dertigjarige spelmaker heeft het gewijzigde aanbod van de Saudische club afgewezen, melden diverse Engelse media.

Ziyech was op hard op weg naar Al Nassr, maar kwam niet door de medische keuring wegens knieproblemen. De deal leek geklapt, tot Al Nassr met nieuwe voorwaarden kwam. De Chelsea-speler zou bij een akkoord veertig procent van het door Al Nassr oorspronkelijk vastgestelde salaris mislopen, met de kans op het volledige jaarsalaris van vijftien miljoen euro als hij volledig fit blijft.

Die aanbieding heeft Ziyech afgeslagen. Geschreven wordt dat Al Ahli nog een poging kan doen om de middenvelder annex aanvaller over te nemen van Chelsea. Of Ziyech een stap naar Saudi-Arabië nog ziet zitten, is onduidelijk. Al Ahli contracteerde deze zomer al Chelsea-doelman en voormalig ploeggenoot van Ziyech, Édouard Mendy. Ook Roberto Firmino verdedigt komend seizoen de kleuren van Al Ahli.

Ziyech ligt bij Chelsea nog tot de zomer van 2025 vast. Het is aannemelijk dat hij deze transferperiode alsnog een transfer maakt.