‘Vanhaezebrouck wil Kandouss absoluut bij KAA Gent, beter contract ligt klaar’

‘Vanhaezebrouck wil Kandouss absoluut bij KAA Gent, beter contract ligt klaar’

10-07-2023 12:10 Laatste update: 11-07-2023 07:46
40

Het Laatste Nieuws meldt dat KAA Gent aan het onderhandelen is Union SG over Ismaël Kandouss. De centrale verdediger heeft nog een contract tot 2024.

Kandouss is de afgelopen seizoenen een sterkhouder bij Union SG. In 2019 kwam over van het Franse Dunkerque. De Marokkaanse Fransman heeft een marktwaarde van drie miljoen euro en is sinds vorige maand ook Marokkaanse international.

Kandouss speelde in totaal 58 in de Jupiler Pro League en scoorde daarin twee keer. Nu kan hij mogelijk de overstap maken naar een andere Belgische topclub. KAA Gent zit nog wel in een onderhandelde fase met Union SG.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws heeft KAA Gent al een akkoord bereikt met Union SG over Ismaël Kandouss. De verdediger zou zijn medische tests ook al succesvol hebben afgelegd.

Update: Volgens Het Belang van Limburg hoopt KAA Gent deze week de transfer van Ismaël Kandouss nog te officialiseren. Hein Vanhaezebrouck zou de verdediger van Union SG er absoluut bij willen. In Brussel heeft hij nog een contract tot de volgende zomer, maar naar verluidt kan hij meer verdienen in Gent.