UPDATE: 'Ook PSG springt op de Lukaku-kar, maar die wacht enkel op Inter'

UPDATE: 'Ook PSG springt op de Lukaku-kar, maar die wacht enkel op Inter'

10-07-2023 07:14 Laatste update: 11-07-2023 11:01
23

De transfersoap rond Romelu Lukaku gaat verder. Volgens Sky Sports wil de Rode Duivel zelfs salaris inleveren om definitief de overstap te maken van Chelsea naar Internazionale.

Bij de Italiaanse topclub speelde Lukaku afgelopen seizoen op huurbasis. De aanvaller haalde de finale van de Champions League en was in het slot van het seizoen in bloedvorm. Bij Chelsea lijkt Lukaku geen toekomst meer te hebben.

Verschillende Italiaanse clubs zoals AC Milan en Juventus worden ook genoemd voor Lukaku, maar die heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Inter. De onderhandelingen met Chelsea lopen echter stroef, maar Lukaku wil zelfs salaris inleveren om de definitieve overstap te maken.

Update: Volgens La Gazzetta dello Sport is Romelu Lukaku aan het praten met Chelsea. De Rode Duivel wil absoluut naar Inter verkassen en wacht op een verhoogd bod van de Italianen. De Londenaren willen minstens veertig miljoen euro ontvangen. Verder wordt nog steeds Juventus genoemd als kanshebber.

Update 11/7: Er zou nog een gegadigde in het bad springen voor Lukaku, namelijk Paris Saint-Germain, meldt Corriere dello Sport. Nieuwbakken hoofdcoach Luis Enrique is daar nog steeds op zoek naar een diepe spits. Voorlopig gaat het enkel om vage interesse. Lukaku zelf heeft zijn zinnen volledig gezet op Inter.