Jaecques (Antwerp): Dan zal het onmogelijk zijn om hem te houden

Jaecques (Antwerp): "Dan zal het onmogelijk zijn om hem te houden"

08-07-2023 07:29 Laatste update: 07:54
6

Arthur Vermeeren was dit seizoen een uitblinker bij Antwerp. CEO Sven Jaecques hoopt hem toch op de Bosuil te houden, ook al komen er van alle kanten aanbiedingen. 

"De missie van de club is Arthur Vermeeren minstens nog één jaar bij Antwerp te laten voetballen", zo geeft Jaecques aan bij Het Laatste Nieuws. "Als hij zijn fenomenale eerste jaar kan bevestigen dan zal het onmogelijk zijn om hem te houden. En is het voor hem ook nodig om een volgende stap te nemen.”

Antwerp kreeg al veel voorstellen binnen. "De interesse is ímmens. Gelukkig staat er een goede kop op zijn schouders. Hij heeft nuchtere ouders en een goede entourage. Arthur denkt heel goed na over wat het beste is voor zijn carrière. Wat Arthur zo bijzonder maakt, is zijn leervermogen. Die jongen is een spons. Toen hij in de voorbereiding van vorig jaar zijn kans kreeg, werd hij letterlijk élke dag beter. Je zag hem groeien waar je bijstond."

Antwerp speelt al op 23 juli haar eerste wedstrijd met inzet. Het speelt dan op de Bosuil tegen KV Mechelen voor de Supercup.