Bonsu Baah na transfer naar Genk: “Ken Genk van FIFA met Courtois en De Bruyne”

Bonsu Baah na transfer naar Genk: “Ken Genk van FIFA met Courtois en De Bruyne”

06-07-2023 18:03
1

Christopher Bonsu Baah, de nieuwe rechtsbuiten van KRC Genk, reageert zeer enthousiast op zijn transfer. De pas achttienjarige Bonsu Baah komt over van het Noorse Sarpsborg 08 en gaat met rugnummer 90 spelen.

Bonsu Baah is zelf zeer te spreken over zijn transfer en hij was ook al erg bekend met de club Genk. “Ik ken de club al langer. Toen ik nog klein was, speelde ik op FIFA met KRC Genk omwille van spelers als De Bruyne & Courtois. Toen ik hoorde van de interesse van KRC Genk heb ik geen seconde getwijfeld, ondanks interesse van andere teams”, deelt Bonsu Baah, via de officiële kanalen van Genk.

Bonsu Baah gelooft dat de keuze voor de vice-kampioen van het afgelopen Jupiler Pro Leagueseizoen de juiste keuze is. Dat ik nu zelf bij de club hoor, voelt aan als de juiste keuze op het juiste moment. Ik kan niet wachten om me verder te ontwikkelen", besluit de nieuwe rechtsbuiten van Genk.

Genk is overtuigd van de potentie van Bonsu Baah, de club legde een bedrag van 5,2 miljoen euro op tafel voor de 18-jarige aanvaller. Bonsu Baah speelde vijftien wedstrijden in Noorwegen waarin hij een doelpunt maakte en drie assists afleverde.