'Alba moet voor nu hereniging met vrienden Messi en Busquets uit het hoofd zetten'

'Alba moet voor nu hereniging met vrienden Messi en Busquets uit het hoofd zetten'

05-07-2023 22:41

Jordi Alba wordt voorlopig nog geen ploeggenoot van Lionel Messi en Sergio Busquets. Dat meldt Mundo Deportivo in de ochtendeditie. Volgens de nieuwe coach Gerardo Martino heeft het herenigen van Alba met zijn vrienden nu geen prioriteit.

Volgens Martino ligt het pijnpunt van Inter Miami meer in het centrum van de verdediging. De club gaat op zoek naar versterkingen voor die positie, waardoor de contractonderhandelingen met Alba even moeten wachten. Eerder sprak de Spanjaard al met de club over een eventuele transfer, net als Luis Suarez, ook een goede vriend van het drietal. Of ze later alsnog naar de club zullen worden gehaald is onbekend.

Iemand die wel hoog op de prioriteitenlijst blijft staan is Sergio Ramos. Martino wil zeker nog een centrale verdediger aan zijn selectie toevoegen en is ook gecharmeerd van de transfervrije verdediger. Volgens de eigenaar van Inter Miami, bestaat de kans dat er nog meer topspelers dan Messi en Busquets naar Amerika trekken. "We moeten Messi omringen met spelers van zijn eigen niveau", waren de woorden van de voorzitter.