'Club Brugge-aanvaller Lang momenteel te duur voor PSV om te halen'

'Club Brugge-aanvaller Lang momenteel te duur voor PSV om te halen'

04-07-2023 08:50 Laatste update: 11:51
23

Club Brugge-aanvaller Noa Lang lijkt onhaalbaar voor PSV vanwege de vraagprijs. Daardoor wordt het mogelijke vertrek van de veelbesproken Lang bij Club Brugge gecompliceerd. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Lang is op dit moment te duur voor PSV om een deal met Club Brugge te kunnen sluiten, klinkt het. Volgens het Eindhovens Dagblad moet er 'een dubbelcijferig aantal miljoenen' op tafel komen. PSV tastte afgelopen week al diep in de buidel voor Ricardo Pepi. De Amerikaanse spits komt voor minimaal acht miljoen en maximaal tien miljoen euro over van FC Augsburg.

Duidelijk is dat PSV nog een linksbuiten aan de selectie wil toevoegen en Lang daarvoor een belangrijke kandidaat is. In juni flirtte de aanvaller van Club Brugge meerdere keren met een verhuizing naar Eindhoven. Op dit moment zit hij nog steeds bij Club Brugge. 'Als Lang zelf aangeeft dat hij daar weg wil, kan het niettemin snel gaan. Naar verwachting heeft hij meer opties dan PSV', schrijft het ED.

Lang speelde dit Jupiler Pro League-seizoen 33 matchen voor Club Brugge en kwam tot 9 goals en 7 assists. Daarnaast kwam Lang ook 4 maal in de Champions League in actie.