‘Lukaku weigert astronomisch bod, Inter gaat toch nog eens proberen’

‘Lukaku weigert astronomisch bod, Inter gaat toch nog eens proberen’

30-06-2023 16:12 Laatste update: 16:56
9

Romelu Lukaku heeft een monsteraanbod uit Saudi-Arabië afgewezen. Dat meldt de Italiaanse krant Gazzetta dello Sport. De Rode Duivel kon 45 miljoen euro per jaar gaan verdienen, maar hij heeft vriendelijk bedankt. Volgens Italiaanse media geeft Inter ook nog niet op.

Lukaku kreeg al meerdere aanbiedingen vanuit Saudi-Arabië, maar de spits blijft stug volhouden. Het enige wat hij wil is een definitieve overstap naar Internazionale. De onderhandelingen met de Italiaanse club lopen nog niet zoals gepland, maar Lukaku is bereid om te wachten. Al Hilal zou het aanbod hebben gedaan, maar de Belg zegt voorlopig nog geen ja.

Officieel is Lukaku nog speler van Chelsea en had hij dus onderdeel kunnen zijn van de leegloop richting Saudi-Arabië. Édouard Mendy en Kalidou Koulibaly maakten de overstap al. Hakim Ziyech zou ook naar Al Nassr vertrekken, maar die deal lijkt definitief geklapt. Tegenstrijdige verhalen komen naar buiten over die mislukte overstap. Het ene verhaal is dat hij problemen met zijn knie had tijdens de medische keuring, volgens een ander scenario kwam hij er financieel niet uit.

Nu lijkt Inter toch weer op de proppen te komen met een nieuw bod. Het is nog maar de vraag of de vraagprijs van Chelsea op tafel zal worden gelegd.