Mathijssen over eigen toekomst bij jonge Rode Duivels: “Ik wacht af”

Mathijssen over eigen toekomst bij jonge Rode Duivels: “Ik wacht af”

28-06-2023 09:12
5

Het EK U21 voor de jonge Rode Duivels werd een teleurstelling. Na de groepsfase zit het toernooi voor onze landgenoten er al op. De vraag die nu gesteld kan worden: kan Jacky Mathijssen aanblijven als bondscoach? Zelf blijft hij rustig onder die vraag.

Na een 0-0 gelijkspel tegen Jong Oranje, een 2-2 draw tegen de beloften van Georgië en een 2-1 nederlaag tegen de jonkies van Portugal moeten de Belgische beloften veel vroeger dan gehoopt/verwacht hun koffers pakken. Mathijssen neemt woensdag afscheid van “zijn kleine jongens".

Is het afscheid tijdelijk of is het einde verhaal voor Mathijssen bij de Belgische beloften? "Vroeg of laat zullen er mensen mijn functioneren evalueren. Dat wacht ik rustig af en dan zien we wel weer verder", aldus Mathijssen in Sportwereld.

Mathijssen genoot de voorbije jaren van zijn jonkies. "Ik heb de jongens bedankt voor twee fantastische jaren. Van sommige jongens nemen we nu afscheid, maar allemaal gaan ze een schitterende carrière tegemoet. Ik hoop dat ik daar een klein steentje aan heb kunnen bijdragen."