'Neymar slaat Saoedi-Arabië resoluut af, ook Premier League lonkt'

'Neymar slaat Saoedi-Arabië resoluut af, ook Premier League lonkt'

27-06-2023 12:11

Neymar heeft weinig interesse in een overstap naar Saudi-Arabië. Dat meldt L’Équipe na berichtgeving van The Athletic over een aanbod voor Neymar. Paris Saint-Germain zou de Braziliaan wel graag in de gelederen willen houden, in verband met het vertrek van Lionel Messi.

Er zou een enorme aanbieding uit Saudi-Arabië zijn gekomen voor Neymar, maar de aanvaller sluit die overstap op dit moment uit. Ook lijkt Chelsea nog steeds geïnteresseerd in de Braziliaan. The Blues zijn aan de lopende band bezig met in- en uitgaande transfers en Neymar is ook op de lijst verschenen. Hij heeft nog een contract tot 2025 dus moet er ook een transfersom op tafel gaan komen.

PSG is nog niet direct heel happig op een verkoop van Neymar. Met het vertrek van Lionel Messi en de twijfels rond Kylian Mbappé, wil de club niet het risico nemen dat ze alle steraanvallers kwijt raken. Ook de komst van Luis Enrique kan een stok achter de deur zijn om Neymar te laten blijven. De twee werkten eerder al samen in hun tijd bij FC Barcelona. Neymar is op dit moment nog herstellende van een enkelblessure, maar de verwachting is dat hij binnen enkele weken weer fit is.