Gerucht uit Engeland: 'Anderlecht wil Kaminski terug naar Brussel halen'

Gerucht uit Engeland: 'Anderlecht wil Kaminski terug naar Brussel halen'

25-06-2023 14:28
23

RSC Anderlecht is nog altijd op zoek naar een nieuwe doelman. In Engeland klinkt er nu een bijzonder gerucht. Paars-wit zou aan ex-speler Thomas Kaminski.

In 2011 haalde Anderlecht Kaminski al eens naar Brussel. Bij paars-wit verloor hij evenwel de concurrentiestrijd van Silvio Proto. Nadien verhuurde Anderlecht de doelman aan Oud-Heverlee Leuven, Famagusta en FC Kopenhagen.

In 2016 verliet Kaminski definitief Anderlecht. Hij trok naar KV Kortrijk om vervolgens bij KAA Gent te belanden. Toen László Bölöni trainer werd bij de Buffalo's kon Kaminski beschikken. De doelman trok naar het Engelse Blackburn Rovers.

Kaminski kan ook naar de Premier League
In The Championship maakte Kaminski sindsdien indruk. Hij speelde zich onder meer in de kijker van Luton Town, die ploeg is volgend seizoen actief in de Premier League. Volgens Football League World krijgt Luton nu concurrentie van Anderlecht.

Anderlecht staat op het punt Bart Verbruggen te verliezen. De Nederlander is op weg naar de Premier League. Brighton wordt waarschijnlijk zijn volgende bestemming.