Tottenham grijpt mis: Slot beslist om bij Feyenoord te blijven

Tottenham grijpt mis: Slot beslist om bij Feyenoord te blijven

25 mei - 09:46 Laatste update: 09:55
2

Arne Slot blijft bij Feyenoord. De 44-jarige Nederlandse trainer zal komende zomer niet de overstap naar Tottenham Hotspur maken en blijft (voorlopig) bij Feyenoord. 

Woensdag hebben Rafaela Pimenta, de zaakwaarnemer van Slot, en Dennis te Kloese, algemeen directeur bij Feyenoord, lang onderhandelt over een mogelijke stap naar Spurs. Donderdag laat Slot weten dat hij Feyenoord trouw blijft.

"Ik heb een hoop gehoord over de interesse van andere clubs in mij", begint hij, opgetekend door het Algemeen Dagblad. "Ik ben dankbaar voor de waardering die daaruit spreekt, maar mijn wens is om bij Feyenoord te blijven en door te bouwen op de basis die er de afgelopen twee seizoenen is gelegd."

"Er lopen geen transferbesprekingen en die zijn er ook niet geweest en de bespreking van gisteren ging uitsluitend over een eventuele verlenging: Alle gesprekken met Feyenoord zijn slechts daarop gericht. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen bij Feyenoord", aldus Slot.

Slot gaat dus met Feyenoord de Champions League in. De Nederlandse landskampioen kan aan de hand van Slot en Te Kloese bouwen aan een elftal dat klaar is om de grootste Europese competitie in te gaan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s