Van Bommel (Antwerp) over goal Vermeeren: Weet niet waarom hij in zestien was

Van Bommel (Antwerp) over goal Vermeeren: "Weet niet waarom hij in zestien was"

14-05-2023 17:24
6

Arthur Vermeeren scoorde in de topper tegen Club Brugge zijn allereerste doelpunt voor Antwerp. De 2-3 in de 96e minuut tegen de absolute rivaal… Er zijn niet veel mooiere momenten om je eerste doelpunt te maken. Mark van Bommel was opnieuw onder de indruk van zijn poulain. 

"We kunnen er een heel artikel over schrijven", klinkt het bij Mark van Bommel over Vermeeren, geciteerd door Sporza. "Hoe hij zich ontwikkeld heeft dit seizoen… Vanaf de eerste trainingsdag zag iedereen dat hij kwaliteiten had. Hij heeft enorme stappen gezet op elke training, terwijl hij bij de U23 speelde en elke dag naar school ging."

"Na de WK-break speelde hij wedstrijden op een super hoog niveau, individueel", aldus Van Bommel. “Vermeeren is een uitzondering. Ik ben erg blij dat hij bij mijn ploeg speelt.”

"Het team rond hem weet wat te doen, waardoor hij kan uitblinken. Vermeeren is erg matuur. Hij heeft een niveau dat je zelden ziet op die leeftijd. Ik weet nog steeds niet waarom hij in de zestien stond,” grapt Van Bommel. "Maar ach, het maakt ook niet uit."