Lukaku reageert na sterk optreden namens Internazionale tegen Sassuolo

Lukaku reageert na sterk optreden namens Internazionale tegen Sassuolo

14 mei - 13:07

Op zijn verjaardag gaf Romelu Lukaku een zeer sterk optreden namens Internazionale. Internazionale behaalde een 4-2 overwinning op US Sassuolo. Internazionale wist vier keer het net te vinden en de helft van de doelpuntenproductie kwam op naam van Rode Duivel Lukaku. Lukaku reageert na zijn sterke wedstrijd.

Lukaku wist in de wedstrijd tegen Sassuolo maar liefst twee keer te scoren, en speelde een zeer sterke wedstrijd. “Elke keer als Sassuolo op bezoek komt, maken ze het ons moeilijk. Vorig jaar verloren we zelfs”, citeert Het Laatste Nieuws Lukaku.

Lukaku en Internazionale konden dit seizoen geen kampioen van Italië worden, die prijs werd veroverd door SSC Napoli. Toch speelt Internazionale nog mee om twee bekers, de Champions League en de Coppa Italia. "We moeten ons verbeteren, want we kunnen nog steeds twee trofeeën winnen", vertelt Lukaku. 

Lukaku moest in de Champions League genoegen nemen met een plek op de bank. De spits werd gevraagd naar zijn verlangen om te spelen in de Champions League. "Zoals altijd, de coach weet dat ik er ben, maar Inter is belangrijker, dat heb ik altijd gezegd. Als de coach me wil, ben ik er", besluit Lukaku.