Van Bommel voor Antwerp-Club Brugge: Raar als ze er met de pet naar gooien

Van Bommel voor Antwerp-Club Brugge: "Raar als ze er met de pet naar gooien"

12-05-2023 19:48
3

Royal Antwerp FC en hoofdtrainer Mark van Bommel zijn uitstekend begonnen aan de Champions’ Play-Offs van de Jupiler Pro League. Zowel KRC Genk als Union SG kregen een directe tik te verwerken, waardoor Antwerp nu de leiding neemt. Van Bommel blikt vooruit op het tweeluik tegen Club Brugge.

Hoofdtrainer van Bommel waakt voor onderschatting tegen Club Brugge, de nummer vier van de Champions’ Play-Offs. “Ze doen niet mee voor spek en bonen. Het zou raar zijn als ze er nu met hun pet naar gooien en zes keer op rij verliezen. Dat past niet bij Club Brugge”, vertelt van Bommel aan Het Nieuwsblad.

Van Bommel reageert ook op de uitspraken van Club Brugge-aanvoerder Hans Vanaken. De aanvoerder van Club Brugge had verteld dat het hem niet meer uitmaakte wie er nu kampioen werd. “Ik begrijp de teleurstelling van Hans en het feit dat hij zich niet druk gaat maken om wie kampioen wordt. Maar als speler wil je ook gewoon wedstrijden winnen, zoveel mogelijk”, besluit van Bommel.

Antwerp start tegen Club Brugge als koploper van de Champions’ Play-Offs. De twee grootste concurrenten, Genk en Union ontmoeten elkaar ook in een tweeluik. Antwerp staat op dit moment aan kop met slechts een punt meer dan Genk en Union. Club Brugge ligt vierde op een afstand van twaalf punten.